Udsætning af DMR

 

Årsagen er, at det underliggende opkrævnings- og betalingssystem, som skal understøtte køretøjsregistret, ikke ser ud til at kunne leveres i den nødvendige kvalitet af leverandøren CSC til den 31. oktober. Skatteministeriet har konstateret, at CSC henover sommeren ikke har haft den fornødne fremdrift. På trods af gentagne forsikringer om, at den vigtige systemintegrationstest var tæt på sin afslutning, er den endnu ikke gennemført, og det er uklart, hvornår det sker.

- Vi har oplevet en række forsinkelser fra CSC og fået meget skiftende meldinger om, hvor langt systemudvikling og test reelt er. Det er derfor vanskeligt at danne sig et entydigt og retvisende billede af såvel status som risici, udtaler koncerndirektør i Skatteministeriet Jesper Skovhus Poulsen.

Skatteministeriet har derfor vurderet, at det er for risikabelt at fastholde den nuværende tidsplan.

- Der er mange eksterne interessenter involveret i forløbet og af hensyn til dem, vil vi ikke tage unødige risici i forbindelse med, at vi tager den nye løsning i brug. Vi har derfor valgt at udsætte idriftsættelsen af det nye køretøjsregister, siger Jesper Skovhus Poulsen, der tilføjer:

- Samtidig sætter vi ekstraordinært ind for at få et mere korrekt billede af status på projektets leverancer, så vi kan være mere sikre på, at en ny, justeret tidsplan er realistisk og uden ekstraordinært store risici, siger Jesper Skovhus Poulsen.

Yderligere oplysninger:

Journalister: SKATs pressefunktion tlf. 72 37 09 00

Borgere og virksomheder: SKATs hovednummer 72 22 18 18

Motorkontor Måløv

Køb dine nye nummerplader hos Drive-in Bilsyn

Har du købt en ny eller en anden bil, kan du nu ejerskifte den hos os eller købe nummerplader til den. hurtigt, nemt og ingen ventetid. Se prisliste i menuen.

 nrpade1

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 8-17
Lørdag Lukket
Søndag kl. 10-14

 

 

Vi holder lukket Søndag d. 26-10-2014.

Typer af køretøjer

Vi syner alle køretøjer med totalvægt op til 3500kg, dog busser med mere end 9 passager (kun periodesyn og omsyn). Læs mere...

Kontakt Os

  • Adresse: Måløv Værkstedsby 104, 2760 Måløv.
  • Tel: +45 44 64 64 74
  • Fax: +45 44 64 64 71