Nyheder Nyheder

Motorkontor uden ventetid hos Drive-in Bilsyn

Så Drive-in Bilsyn sælge nummerplader og omregistrer køretøjer, til både private og branche-kunder.

 

Borgerne vil få deres nummerplader hurtigere end i dag. Samtidig vil både bilbranchen og det offentlige spare penge, når synshaller og værksteder overtager opgaven med at registrere biler og udlevere nummerplader.

SKAT har i længere tid arbejdet på et nyt digitalt motorregistreringssystem, hvor cirka 1500 bilforhandlere og synsvirksomheder kan indregistrere køretøjer og sætte nummerplader på, uden at nummerpladerne først skal hentes på SKATs nummerpladeekspeditioner. Udover at gøre det nemmere for både borgerne og bilbranchen er det nye system også en effektivisering af den offentlige administration, siger skatteminister Peter Christensen.

Læs mere...

Skatteministeriet udsætter ibrugtagning af nyt køretøjsregister til 2012

Forsinkede leverancer fra it-leverandøren CSC betyder, at det nye og færdigudviklede motorregistreringssystem (DMR) desværre ikke som planlagt kan tages i brug den 31. oktober. Skatteministeriet har i længere tid arbejdet på et nyt digitalt motorregistreringssystem, som skal gøre det hurtigere og nemmere, når biler og andre køretøjer skal ind- og omregistreres. Køretøjsregistret kan desværre ikke som planlagt tages i brug den 31. oktober.

Læs mere...

Motorkontor Måløv

Køb dine nye nummerplader hos Drive-in Bilsyn

Har du købt en ny eller en anden bil, kan du nu ejerskifte den hos os eller købe nummerplader til den. hurtigt, nemt og ingen ventetid. Se prisliste i menuen.

 nrpade1

Åbningstider:

Mandag – fredag kl. 8-17
Lørdag Lukket
Søndag kl. 10-14

 

 

Vi holder lukket Søndag d. 26-10-2014.

Fresh-Badges

Typer af køretøjer

Vi syner alle køretøjer med totalvægt op til 3500kg, dog busser med mere end 9 passager (kun periodesyn og omsyn). Læs mere...

Kontakt Os

  • Adresse: Måløv Værkstedsby 104, 2760 Måløv.
  • Tel: +45 44 64 64 74
  • Fax: +45 44 64 64 71